Mazars

Mazars söker dig som vill göra skillnad och bidra till utvecklingen av vår byrå. Har du gedigen erfarenhet som IT-revisor och vill ansvara för att utveckla och etablera Mazars enhet för IT-revision i hela Sverige? Då är det kanske dig vi söker!

Om tjänsten
Teamet för IT-revision leder uppdrag inom IT-revision och dataanalys, och som ansvarig för teamet är det du som driver dess utveckling och etablering framåt. Tjänsten innebär att inom ramen för tillämpade ISA och IT-revisionsstandarder styra och utföra IT-revisioner på befintliga externrevisionsuppdrag. I samråd med ansvarig revisor planerar du, genomför, följer upp och ger förslag till rapportering. Du utvecklar även integrationen av IT-revision i revisionsmetodiken i samråd med Mazars metodikgruppering. 

I rollen som IT-revisor genomför du utbildningar/seminarier inom IT-revision för anställda, kunder och andra intressenter. När utrymme finns ansvarar du för planering, genomförande och rapportering av specifika internt projekt. Du medverkar i Mazars dataanalyssatsning, vilket innefattar att utveckla och öka användandet av dataanalysverktyg inom ramen för våra kunduppdrag. I din roll ansvarar du för att etablera internationella kontakter inom Mazars genom att exempelvis delta i IT-revisionsnätverk och vid internationella kurser och seminarier. Du arbetar även aktivt med att marknadsföra IT-revisionstjänster och liknande tjänster internt i organisationen.

Vi vill lära känna dig
Vi söker dig som har en examen inom systemvetenskap och/eller ekonomi från Universitet eller Högskola. Du har minst 3 års erfarenhet inom IT-revision och har arbetat som konsult på en revisionsbyrå. Arbete inom informationssäkerhet och dataanalys är meriterande. Vidare har du arbetat med standarder såsom ISO/IEC 27001, COBIT eller liknande. Erfarenhet av affärssystem och certifiering inom CISA är meriterande. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. 

Du har en god kommunikativ förmåga både muntligt och skriftligt och har lätt för att skapa förtroende hos andra och på ett tydligt och pedagogiskt sätt framföra mål och budskap. Som person är du även analytisk, noggrann och strukturerad, och har ett utvecklat risk- och konsulttänk. Du har goda ledarskapskvaliteter, ett stort driv framåt och hög integritet. 

Varmt välkommen med din ansökan!
I ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan, dock senast den 30:e oktober.

Start: Snarast möjligt eller enligt överenskommelse 

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Arbetsort: Hela Sverige

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta Jenny Alstierna, HR-chef, på jenny.alstierna@mazars.se alt 0730-46 26 28


Mazars är en ledande internationell revisions-, skatte- och rådgivningsbyrå. I Sverige är vi den sjunde största byrån på marknaden med cirka 250 medarbetare utspridda på 8 kontor runt om i landet. Genom vår omfattande expertis, storlek och kulturella förståelse levererar vi skräddarsydda tjänster inom revision, skatterådgivning, finansiell rådgivning, konsultation och juridiska tjänster. Genom vårt internationella partnerskap är vi en gemenskap med över 40.000 medarbetare i fler än 90 länder världen över.

Mazars värdegrund bygger på hållbarhet. Som en röd tråd löper det genom vår vision och våra kärnvärden. Vår vision Vi hjälper dig att möta framtidens utmaningar, beskriver vår målbild och det som vi vill uppnå. Våra kärnvärden hållbara relationer och ett hållbart affärsmannaskap i en hållbar framtid är vad vi står för.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hela Sverige
Land Sverige
Referensnummer 2022/19
Publicerat 2022-06-23
Sista ansökningsdag 2022-10-30

Tillbaka till lediga jobb