Mazars

Arbetar du med revision idag eller tar du din kandidatexamen inom ekonomi senast våren 2023 och vill börja karriären på en byrå med stort fokus på utveckling, trivsel och hållbarhet? Då hoppas vi att du vill bli vår nya kollega med start i september 2023! 


Vårt erbjudande!
Som revisionsmedarbetare på Mazars erbjuds du omväxlande arbetsuppgifter där du med engagerade kollegor får utvecklas såväl tillsammans som självständigt. Utveckling sker både i form av utbildningar samt variation i uppdrag och arbetsuppgifter. Du kommer arbeta med bolag i olika storlekar och inom olika branscher. Du ges därigenom en fantastisk möjlighet att bredda dina erfarenheter. Hos oss finns det inga gränser för din personliga och professionella utveckling!

Mazars är uppbyggt i en matrisorganisation, vilket innebär att du rapporterar dina uppdrag till en auktoriserad revisor, medan du har medarbetarsamtal och liknande med din närmaste chef. Som ny medarbetare får du en fadder som guidar och stöttar dig under första tiden. Du börjar samtidigt som andra kollegor som också är nya inom revisionsbranschen och tillsammans går ni bland annat utbildningar. Då din utveckling är i fokus hos oss erbjuds du en gedigen utbildningsplan som du följer med slutmålet att bli auktoriserad revisor. Därefter kan det finnas möjlighet att så småningom bli partner. Hos oss finns även internationella karriärmöjligheter genom utbyte, utbildningar och flertalet nätverk.

Företagskulturen på Mazars genomsyras av en entreprenörsanda med högt i tak, nära teamarbete samt en vänlig och lärande approach. En familjär stämning samt en god sammanhållning och gemenskap är något som kännetecknar kulturen. Hos oss erbjuds du en rad förmåner, såsom ett friskvårdsbidrag på 5000 kr, friskvårdstimme och arbetstidsförkortning under sommarmånaderna.


Mazars
Vårt Stockholmskontor är centralt beläget på Jakobsgatan, och här arbetar cirka 100 personer. Till sommaren 2023 flyttar vi in i nya fina lokaler på Regeringsgatan. Du kommer ingå i en revisionsgrupp på ungefär 15 personer där en gruppcoach stöttar. I respektive grupp finns även en gruppchef som är auktoriserad revisor. I de olika revisionsteamen samarbetar du med kollegor med varierande bakgrund, allt ifrån nyexaminerade till auktoriserade revisorer. 


Vi vill lära känna dig!
Vi söker dig med en kandidatexamen inom ekonomi från Universitet/Högskola eller dig som tar examen senast våren 2023. Som person är du analytisk och lösningsorienterad, och brinner för att ge kunderna bästa möjliga service. Du tycker om att bygga relationer och har förmågan att vårda och utveckla dessa. Vi tror att du är en person som uppskattar ett omväxlande arbete och tycker om att ansvara för och driva ditt eget arbete framåt. Som person är du öppen, har ett positivt synsätt och är prestigelös i ditt arbete!

Tycker du att tjänsten låter spännande och vill starta din karriär på ett företag som värdesätter dig och din utveckling? Tveka då inte att söka till Mazars!


Varmt välkommen med din ansökan!
I ansökan vill vi att du bifogar CV, personligt brev samt betyg från Universitet/Högskola. Ange även vilket eller vilka kontor du är intresserad av. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka in din ansökan snarast möjligt, allra senast den 16:e april. Klicka HÄR för att ansöka!

Start: September 2023, med möjlighet att arbeta på timmar under våren 

Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning

Placering: Jakobsgatan 6, mellan Kungsträdgården och Gallerian

Har du frågor är du välkommen att kontakta Lisette Bengtsson, auktoriserad revisor, via telefon 0736-20 37 89 alt e-post lisette.bengtsson@mazars.seMazars är en ledande internationell revisions-, skatte- och rådgivningsbyrå. I Sverige är vi den sjunde största byrån på marknaden med cirka 250 medarbetare utspridda på 8 kontor runt om i landet. Genom vår omfattande expertis, storlek och kulturella förståelse levererar vi skräddarsydda tjänster inom revision, skatterådgivning, finansiell rådgivning, konsultation och juridiska tjänster. Genom vårt internationella partnerskap är vi en gemenskap med över 40.000 medarbetare i fler än 90 länder världen över.

Mazars värdegrund bygger på hållbarhet. Som en röd tråd löper det genom vår vision och våra kärnvärden. Vår vision Vi hjälper dig att möta framtidens utmaningar, beskriver vår målbild och det som vi vill uppnå. Våra kärnvärden hållbara relationer och ett hållbart affärsmannaskap i en hållbar framtid är vad vi står för.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/33
Publicerat 2022-11-29
Sista ansökningsdag 2023-03-29

Tillbaka till lediga jobb