Mazars

Är du redo för nästa steg i din karriär som redovisningskonsult på en byrå med stort fokus på utveckling, trivsel och hållbarhet? Då hoppas vi att du vill bli vår nya kollega till vårt kontor i Stockholm!

Vårt erbjudande!
I rollen som redovisningskonsult kommer du arbeta med internationella kunder och vara delaktig i att utveckla våra interna nätverk. Våra kunder varierar i storlek och finns inom en mängd olika branscher. Du kommer arbeta med löpande bokföring, avstämningar, månadsrapporteringar och andra interna administrativa arbeten. Du är en del av ett team där samarbete och kvalitet är viktiga värdeord. 

På Mazars tror vi på kraften i att arbeta tillsammans, stödja varandra, ta eget ansvar och dela kunskap. Vår teamkultur främjar en atmosfär där varje medarbetare känner sig värdefull och där vi tillsammans strävar efter framgång. På Mazars finns det inga gränser för din personliga och professionella utveckling!

Mazars
Vårt växande Redovisningsteam, idag bestående av cirka tio personer, omfattar både redovisning och lönehantering. Tillsammans med andra avdelningar är vi cirka 100 personer på vårt Stockholmskontor. Under sommaren 2023 flyttade vi in i nya fina lokaler på Regeringsgatan.


Vi vill lära känna dig!

Din Profil:

  • Du har en examen inom ekonomi från Universitet/Högskola eller Yrkeshögskola.
  • Du har något/några års erfarenhet som redovisningskonsult.
  • Du är strukturerad och har en passion för att leverera kvalitet.
  • Du trivs med teamarbete och har förmågan att omvandla idéer till lösningar.
  • Du är driven, ansvarstagande och engagerad i din yrkesroll.
  • Du har utmärkta kommunikationsfärdigheter på både svenska och engelska.


Tycker du att tjänsten låter spännande och vill fortsätta din karriär på ett företag som värdesätter dig och din utveckling? Tveka då inte att söka till Mazars!


Varmt välkommen med din ansökan!

I ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka in din ansökan snarast möjligt, allra senast den 7:e januari.

Start: Snarast möjligt, eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning

Placering: Stockholm

Har du frågor är du välkommen att kontakta Alexandra Agrafiotou, Auktoriserad redovisningskonsult och Redovisningschef, via telefon 0761-35 89 63 alt e-post alexandra.agrafiotou@mazars.se

 

Mazars är en ledande internationell revisions-, skatte- och rådgivningsbyrå. Vi finns idag i över 95 länder och består av mer än 47 000 experter. Tillsammans levererar vi skräddarsydda tjänster inom revision samt skatterådgivning, finansiell rådgivning, konsultation och juridiska tjänster till våra kunder. I Sverige är vi ca 250 medarbetare på lokala kontor runt om i landet som varje dag arbetar för att hjälpa våra kunder, stora som små, att möta framtidens utmaningar. 

Mazars värdegrund bygger på hållbarhet. Som en röd tråd löper det genom vår vision och våra kärnvärden. Vår vision Vi hjälper dig att möta framtidens utmaningar, beskriver vår målbild och det som vi vill uppnå. Våra kärnvärden hållbara relationer och ett hållbart affärsmannaskap i en hållbar framtid är vad vi står för.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/38
Publicerat 2023-11-13
Sista ansökningsdag 2023-12-21

Tillbaka till lediga jobb