Mazars

Har du gedigen erfarenhet som redovisningskonsult med internationella uppdrag och vill ta nästa steg i karriären på en byrå med stort fokus på utveckling, trivsel och hållbarhet? Vill du vara med och driva arbetet med utveckling och kvalitet för våra kunder framåt? Då hoppas vi att du vill bli vår nya kollega!


Vårt erbjudande!
I rollen som redovisningskonsult kommer du arbeta med internationella kunder och är delaktig i att utveckla våra interna nätverk. Vi är idag ett team på tre personer som arbetar med våra internationella uppdrag, där merparten av dessa finns i Stockholm. Du kommer arbeta med kunder i olika storlekar inom olika branscher. Som redovisningskonsult blir du en del av ett team där samarbete och kvalitet är viktiga värdeord. Vi lyssnar in våra kunder och levererar skräddarsydda lösningar utifrån deras behov. I din roll kommer du vara kundansvarig för ett antal uppdrag, vilket innebär att du ansvarar för lönsamhet och kvalitet. På Mazars blir du en del av ett företag med stark framåtanda och familjär stämning. Att ta eget ansvar och agera självständigt är naturligt i en kultur där samverkan, gemenskap och engagemang är ledstjärnor. Hos oss finns det inga gränser för din personliga och professionella utveckling!


Mazars

Vårt Stockholmskontor är centralt beläget på Jakobsgatan, och här arbetar cirka 100 personer. Till sommaren 2023 flyttar vi in i nya fina lokaler på Regeringsgatan. Hos oss får du arbeta i en miljö som genomsyras av engagemang, professionalitet och utveckling. Tillsammans arbetar vi för att skapa långsiktiga kundrelationer och att erbjuda tjänster och rådgivning med hög kvalitet som skapar värde för våra kunder.   


Vi vill lära känna dig!
Vi söker dig som är auktoriserad redovisningskonsult eller är på väg mot auktorisation och har minst 5 års erfarenhet från en liknande roll. Som person är du strukturerad och prioriterar att skapa värde för kunder och leverera kvalitet. Du brinner för att träffa människor och hantera olika komplexa verksamheter. Vi tror att du är en prestigelös teamplayer med en förmåga att omvandla idéer till lösningar. För att trivas i rollen och utvecklas inom vår organisation är du en driven och ansvarstagande person med stort yrkesmässigt engagemang. Vidare är du kommunikativ och en god lyssnare, samtidigt som du utmanar på ett förtroendeskapande sätt. Du har goda kunskaper i att kommunicera såväl i tal som i skrift på engelska.

Tycker du att tjänsten låter spännande och vill fortsätta din karriär på ett företag som värdesätter dig och din utveckling? Tveka då inte att söka till Mazars!


Varmt välkommen med din ansökan!

I ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka in din ansökan snarast möjligt, allra senast den 16:e april. 

Start: Snarast möjligt, eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning

Placering: Jakobsgatan 6, mellan Kungsträdgården och Gallerian

Har du frågor är du välkommen att kontakta Alexandra Agrafiotou, Auktoriserad redovisningskonsult och Redovisningschef, via telefon 0761-35 89 63 alt e-post alexandra.agrafiotou@mazars.se


Mazars är en ledande internationell revisions-, skatte- och rådgivningsbyrå. I Sverige är vi den sjunde största byrån på marknaden med cirka 250 medarbetare utspridda på 8 kontor runt om i landet. Genom vår omfattande expertis, storlek och kulturella förståelse levererar vi skräddarsydda tjänster inom revision, skatterådgivning, finansiell rådgivning, konsultation och juridiska tjänster. Genom vårt internationella partnerskap är vi en gemenskap med över 40.000 medarbetare i fler än 90 länder världen över.

Mazars värdegrund bygger på hållbarhet. Som en röd tråd löper det genom vår vision och våra kärnvärden. Vår vision Vi hjälper dig att möta framtidens utmaningar, beskriver vår målbild och det som vi vill uppnå. Våra kärnvärden hållbara relationer och ett hållbart affärsmannaskap i en hållbar framtid är vad vi står för.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/37
Publicerat 2022-12-19
Sista ansökningsdag 2023-03-21

Tillbaka till lediga jobb