Mazars

Arbetar du med revision idag eller tar din kandidatexamen inom ekonomi senast våren 2024 och vill börja karriären på en byrå med stort fokus på utveckling, trivsel och hållbarhet? Då hoppas vi att du vill bli vår nya kollega med start i september 2024!


Vårt erbjudande!
Som revisionsmedarbetare på Mazars erbjuds du stimulerande och utmanande arbetsuppgifter där du utvecklas såväl individuellt som tillsammans med engagerade kollegor. Du kommer spendera mycket av din tid på plats ute hos våra kunder, där uppgiften är att identifiera och lösa komplexa revisionsfrågor. I samarbete med kunniga kollegor med varierande erfarenheter kommer du arbeta med bolag i olika storlekar och inom olika branscher. Därigenom ges du en fantastisk möjlighet att bredda dina erfarenheter. Hos oss finns det inga gränser för din personliga och professionella utveckling! 

Då din utveckling är i fokus erbjuds du en gedigen utbildningsplan som du följer med slutmålet att bli auktoriserad revisor. Därefter kan det finnas möjlighet att så småningom bli partner. Eftersom vi är ett internationellt företag finns det möjligheter till arbete utomlands och i internationella projekt.

Företagskulturen på Mazars genomsyras av en entreprenörsanda med högt i tak, nära teamarbete samt en vänlig och lärande approach. Kulturen kännetecknas även av en familjär stämning, god sammanhållning och stark gemenskap. Hos oss erbjuds du en rad förmåner, såsom ett friskvårdsbidrag på 5000 kr, friskvårdstimme och arbetstidsförkortning under sommarmånaderna.

Vision och kärnvärden
Mazars värdegrund bygger på hållbarhet, och som en röd tråd löper det genom vår vision och våra kärnvärden. Vår vision Vi hjälper dig att möta framtidens utmaningar, beskriver vår målbild och det vi vill uppnå. Våra kärnvärden hållbara relationer och ett hållbart affärsmannaskap i en hållbar framtid är vad vi står för.


Mazars
Kontorsområde Skåne Syd omfattar våra kontor i Malmö, Lund och Ystad. Som ny på Mazars tillhör du Malmökontoret, men det finns även möjlighet att arbeta från de lokala kontoren i Lund och Ystad. Kontoret i Malmö är beläget på Nordenskiöldsgatan, ett stenkast från centralstationen. Här arbetar runt 40 personer främst inom affärsområdena revision och skatt.

Vi vill lära känna dig!
Vi söker dig med en kandidatexamen inom ekonomi från Universitet/Högskola eller dig som tar examen senast våren 2024. Som person är du analytisk och lösningsorienterad, och brinner för att ge kunderna bästa möjliga service. Du tycker om att bygga relationer och har förmågan att vårda och utveckla dessa. Vi tror att du är en person som uppskattar ett omväxlande arbete och tycker om att ansvara för och driva ditt eget arbete framåt. Som person är du öppen, har ett positivt synsätt och är prestigelös i ditt arbete!

Tycker du att tjänsten låter spännande och vill starta din karriär på ett företag som värdesätter dig och din utveckling? Tveka då inte att söka till Mazars!


Varmt välkommen med din ansökan!
I ansökan vill vi att du bifogar CV, personligt brev samt betyg från Universitet/Högskola. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka in din ansökan snarast möjligt.

Start: September 2024, med möjlighet att arbeta timmar under våren. 
Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Miranda Råvik, Rekryteringsansvarig, via telefon 0726-60 28 83 alternativt e-post miranda.ravik@mazars.se



Mazars är en ledande internationell revisions-, skatte- och rådgivningsbyrå. Vi finns idag i över 95 länder och består av mer än 47 000 experter. Tillsammans levererar vi skräddarsydda tjänster inom revision samt skatterådgivning, finansiell rådgivning, konsultation och juridiska tjänster till våra kunder. I Sverige är vi ca 250 medarbetare på lokala kontor runt om i landet som varje dag arbetar för att hjälpa våra kunder, stora som små, att möta framtidens utmaningar. 

Mazars värdegrund bygger på hållbarhet. Som en röd tråd löper det genom vår vision och våra kärnvärden. Vår vision Vi hjälper dig att möta framtidens utmaningar, beskriver vår målbild och det som vi vill uppnå. Våra kärnvärden hållbara relationer och ett hållbart affärsmannaskap i en hållbar framtid är vad vi står för.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Malmö
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2023/19
Publicerat 2023-09-08
Sista ansökningsdag 2023-11-02

Tillbaka till lediga jobb