Mazars

Studerar du ett kandidatprogram eller kurser inom HR och vill få möjlighet att använda dina teoretiska kunskaper i praktiken? Vill du vara en del i en gemenskap där dina kolleger är lika engagerade inom området som dig? Då är det kanske dig vi söker som HR-praktikant under våren 2024 till vårt kontor i Malmö!


Vårt erbjudande!

Som praktikant på Mazars HR-avdelning kommer du få stötta i administrativa arbetsuppgifter kopplat till anställning och utbildning. I rollen ges du även möjlighet att komma med idéer och förslag på utveckling inom exempelvis employer branding och rekrytering. Det finns möjlighet att anpassa arbetsuppgifterna mycket efter dina intresseområden eller inriktning på kandidatuppsats, så skriv gärna i din ansökan vad som intresserar dig. Praktiken kommer i huvudsak vara förlagd på plats på Malmökontoret, men det finns eventuellt möjlighet att besöka andra kontor tillsammans med kollegor i HR-teamet.

Som praktikant hos oss kommer du främst samarbeta med HR-teamet bestående av HR-chef, HR Business Partner, HR-koordinator, Planeringskoordinator och Utbildningskoordinator. Vi arbetar nära varandra och har en öppen kommunikation med högt i tak. Vi samarbetar i många frågeställningar och bollar gärna tankar och idéer med varandra. 


Mazars
Kontoret i Malmö har precis flyttat till nya fräscha lokaler på Nordenskiöldsgatan, beläget ett stenkast från centralstationen. I Malmö arbetar cirka 40 personer i ett nära samarbete.


Vi vill lära känna dig!

Vi söker dig som läser ett personalvetarprogram/HR-program eller valbara kurser inom samma område, på Universitet, Högskola eller Yrkeshögskola. Vi ser gärna att du har någon form av arbetslivserfarenhet sedan tidigare. Du tycker det är roligt med varierande arbetsuppgifter och kan tänka dig att till och från arbeta administrativt. Du har en god initiativförmåga och vågar komma med förslag och idéer på hur vi kan förändra och förenkla olika HR-processer. 

Vill du bli en del av vårt härliga HR-team och göra din praktik hos oss under vårterminen 2024? Då är du varmt välkommen med din ansökan!


Varmt välkommen med din ansökan!

I ansökan vill vi att du bifogar CV, personligt brev samt betyg från pågående studier. Eftersom vi vill försöka anpassa praktiken utifrån vilka områden som intresserar dig får du gärna skriva några rader om det i ditt personliga brev. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan, allra senast den 30 november.

Start: Vårterminen 2024.
Omfattning: Heltid under 10 eller 20 veckor. 


Mazars är en ledande internationell revisions-, skatte- och rådgivningsbyrå. Vi finns idag i över 95 länder och består av mer än 47 000 experter. Tillsammans levererar vi skräddarsydda tjänster inom revision samt skatterådgivning, finansiell rådgivning, konsultation och juridiska tjänster till våra kunder. I Sverige är vi ca 250 medarbetare på lokala kontor runt om i landet som varje dag arbetar för att hjälpa våra kunder, stora som små, att möta framtidens utmaningar. 

Mazars värdegrund bygger på hållbarhet. Som en röd tråd löper det genom vår vision och våra kärnvärden. Vår vision Vi hjälper dig att möta framtidens utmaningar, beskriver vår målbild och det som vi vill uppnå. Våra kärnvärden hållbara relationer och ett hållbart affärsmannaskap i en hållbar framtid är vad vi står för.

 

Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Malmö
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2023/22
Publicerat 2023-09-25
Sista ansökningsdag 2023-11-16

Tillbaka till lediga jobb