Mazars

Har du gedigen erfarenhet som redovisningskonsult och vill ta nästa steg i karriären på en byrå med stort fokus på utveckling, trivsel och hållbarhet? Vill du vara med och driva arbetet med utveckling och kvalitet för Mazars kunder framåt? Då hoppas vi att du vill bli vår nya kollega till något av våra kontor i Sverige!


Vårt erbjudande!
I rollen som senior redovisningskonsult kommer du arbeta med internationella kunder och vara delaktig i att utveckla våra interna nätverk. Våra kunder varierar i storlek och finns inom en mängd olika branscher. Som redovisningskonsult blir du en del av ett team där samarbete och kvalitet är viktiga värdeord. Vi lyssnar in våra kunder och levererar skräddarsydda lösningar utifrån deras behov.

I din roll kommer du vara kundansvarig för ett antal uppdrag, vilket innebär att du ansvarar för lönsamhet och kvalitet. Hos oss blir du en del av ett företag med stark framåtanda och familjär stämning. Att ta eget ansvar och agera självständigt är naturligt i en kultur där samverkan, gemenskap och engagemang är ledstjärnor. På Mazars finns det inga gränser för din personliga och professionella utveckling!


Mazars

Redovisningsteamet, idag bestående av tre personer sitter på vårt Stockholmskontor som är centralt beläget på Jakobsgatan, och här arbetar cirka 100 personer. Under sommaren 2023 flyttar vi in i nya fina lokaler på Regeringsgatan. Vi söker nu en ny kollega till något av våra kontor runtom i landet. Utöver Stockholm finns vi även i Göteborg, Helsingborg, Landskrona, Malmö, Lund och Ystad. I tjänsten förekommer resor till Stockholm, men du kan utgå från något av våra andra fina kontor.


Vi vill lära känna dig!
Vi söker dig som är auktoriserad redovisningskonsult eller är på väg mot auktorisation och har minst 5 års erfarenhet från en liknande roll. Som person är du strukturerad och prioriterar att skapa värde för kunder samt leverera kvalitet. Du brinner för att träffa människor och hantera olika komplexa verksamheter. Vi tror att du är en prestigelös lagspelare med en förmåga att omvandla idéer till lösningar. För att trivas i rollen och utvecklas inom vår organisation är du en driven och ansvarstagande person med stort yrkesmässigt engagemang. Vidare är du kommunikativ och en god lyssnare, samtidigt som du utmanar på ett förtroendeskapande sätt. Du har goda kunskaper i att kommunicera såväl i tal som i skrift på engelska.

Tycker du att tjänsten låter spännande och vill fortsätta din karriär på ett företag som värdesätter dig och din utveckling? Tveka då inte att söka till Mazars!


Varmt välkommen med din ansökan!

I ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka in din ansökan snarast möjligt, allra senast den 10:e september.

Start: Snarast möjligt, eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning

Placering: Något av våra kontor i Sverige

Har du frågor är du välkommen att kontakta Alexandra Agrafiotou, Auktoriserad redovisningskonsult och Redovisningschef, via telefon 0761-35 89 63 alt e-post alexandra.agrafiotou@mazars.se

 

Mazars är en ledande internationell revisions-, skatte- och rådgivningsbyrå. Vi finns idag i över 95 länder och består av mer än 47 000 experter. Tillsammans levererar vi skräddarsydda tjänster inom revision samt skatterådgivning, finansiell rådgivning, konsultation och juridiska tjänster till våra kunder. I Sverige är vi ca 250 medarbetare på lokala kontor runt om i landet som varje dag arbetar för att hjälpa våra kunder, stora som små, att möta framtidens utmaningar. 

Mazars värdegrund bygger på hållbarhet. Som en röd tråd löper det genom vår vision och våra kärnvärden. Vår vision Vi hjälper dig att möta framtidens utmaningar, beskriver vår målbild och det som vi vill uppnå. Våra kärnvärden hållbara relationer och ett hållbart affärsmannaskap i en hållbar framtid är vad vi står för.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sverige
Land Sverige
Referensnummer 2023/11
Publicerat 2023-05-23
Sista ansökningsdag 2023-09-10

Tillbaka till lediga jobb