Mazars

Brinner du för skattefrågor och vill vara en del i en gemenskap där dina kolleger är lika engagerade i dessa frågor som dig? Just nu söker vi praktikanter till vårt kontor i Malmö.


Vårt erbjudande
Som praktikant kommer du att vara en del av vårt härliga team för inkomstskatt och moms som finns representerade på alla våra kontor. Teamet har ett nära samarbete över kontorsgränserna och bollar löpande frågeställningar med varandra för att kunna serva våra kunder på bästa sätt.

Vi arbetar främst med medelstora fåmansföretag där vi agerar rådgivare åt både bolag och dess ägare, men arbetar även med större internationella bolag. Då många av våra kunder har en internationell prägel på sin verksamhet arbetar vi nära vårt internationella nätverk inom Mazars för att erbjuda kunden ett kompetent team oavsett om det gäller nationella eller internationella frågeställningar. Vi sätter värde i att våra kunder ska känna sig trygga i våra händer.


Vi vill lära känna dig!
Vi söker dig som studerar juridik på Universitetet och som har slutfört minst en kurs inom skatterätt. För att trivas i rollen som praktikant hos oss krävs intresse och förmåga att förstå och sätta sig in i kundens verksamhet. Vår kultur kännetecknas av ett högt tempo och engagerade medarbetare och vi tror att du som person är positiv och analytisk och har stor initiativförmåga. Vidare älskar du utmaningar och att sätta dig in i och lösa komplexa problem. Som person är du även kommunikativ och har hög social kompetens.

Vill du bli en del av vårt engagerade och positiva team och göra din praktik hos oss under vårterminen 2024? Då är du varmt välkommen med din ansökan!


Varmt välkommen med din ansökan!
I ansökan vill vi att du bifogar CV, personligt brev samt betyg från högskola/universitet. Skriv även i din ansökan vilket av våra kontor du önskar ha din praktik och under vilka veckor din praktikperiod är förlagd. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan, allra senast den 3:e december. 

Start: Snarast möjligt eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid under minst 10 veckor

 

Om Mazars
Mazars är en ledande internationell revisions-, skatte- och rådgivningsbyrå. I Sverige är vi den sjunde största byrån på marknaden med cirka 250 medarbetare utspridda på 8 kontor runt om i landet. Genom vår omfattande expertis, storlek och kulturella förståelse levererar vi skräddarsydda tjänster inom revision, skatterådgivning, finansiell rådgivning, konsultation och juridiska tjänster. Genom vårt internationella partnerskap är vi en gemenskap med över 40.000 medarbetare i fler än 90 länder världen över.

Mazars värdegrund bygger på hållbarhet. Som en röd tråd löper det genom vår vision och våra kärnvärden. Vår vision Vi hjälper dig att möta framtidens utmaningar, beskriver vår målbild och det som vi vill uppnå. Våra kärnvärden hållbara relationer och ett hållbart affärsmannaskap i en hållbar framtid är vad vi står för.

Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 6
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Malmö
Län Ospecificerad arbetsort
Land Sverige
Referensnummer 2023/1
Publicerat 2023-01-26
Sista ansökningsdag 2023-11-27

Tillbaka till lediga jobb