Mazars

Har du ett genuint intresse för momsfrågor och vill arbeta med kollegor som är lika engagerande i dessa frågor som du? Då är det kanske dig vi söker som junior skatterådgivare inom moms till vårt kontor i Göteborg.


Vårt erbjudande
På Mazars Skatt är vi i dagsläget cirka 35 medarbetare fördelade på fyra kontor i Sverige. Mellan kontoren finns ett mycket nära samarbete som präglas av att alla stöttar och hjälper varandra. Som vår nya kollega kommer du bli en del av ett härligt momsteam med god sammanhållning och högt i tak. Du kommer arbeta såväl självständigt som i team, och ges möjlighet att ta stort ägandeskap för dina egna uppgifter.

På Mazars strävar vi alltid efter att bli bättre på det vi gör och satsar därmed mycket på utbildning av våra medarbetare. Detta innebär bland annat möjligheter att delta i kurser och på konferenser såväl i Sverige som internationellt, men även utvecklas i det dagliga arbetet genom stor variation i arbetsuppgifter.

Mazars är en organisation under ständig utveckling där fokusområdena är kvalitet och hållbarhet, och med mål om långsiktig tillväxt. Vi arbetar främst med medelstora företag där vi agerar rådgivare åt både bolag och dess ägare. Många av våra kunder har en internationell prägel på sin verksamhet, vilket innebär att vi arbetar nära vårt internationella nätverk inom Mazars för att erbjuda kunden ett kompetent team när det gäller såväl nationella som internationella frågeställningar. Vi värdesätter att våra kunder känner sig trygga i våra händer.


Kontoret
Vårt Göteborgskontor är centralt beläget i fräscha lokaler i GP-huset vid Polhemsplatsen. Här arbetar runt 30 personer främst inom affärsområdena revision och skatt, där vi är 5 på skatt.

Vi vill lära känna dig!
Vi söker dig som har en Jur.kand. eller motsvarande affärsjuridisk utbildning. Du är nyexaminerad eller befinner dig i början av din karriär inom momsområdet med ett par års erfarenhet av konsultarbete från revisions- eller advokatbyrå eller motsvarande arbetslivserfarenhet med inriktning på moms. I rollen som junior momsrådgivare kommer du även arbeta med andra skattefrågor än moms, och har du sådan erfarenhet är det meriterande. 

För att vara framgångsrik som skatterådgivare är fallenhet för att analysera och bygga resonemang och argumentation viktiga egenskaper. Det är även viktigt att du är driven, kreativ och tycker om att sätta dig in i komplexa frågeställningar. För rollen krävs även intresse och för­måga att förstå och sätta sig in i kundens situation och verksamhet och att möta kundens förväntningar på leverans. Som person är du kvalitetsmedveten, prestigelös samt noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Det är viktigt att du trivs med att samarbeta med andra och att du har ett driv att vilja utveckla dig själv och byrån. Eftersom vår kultur kännetecknas av ett högt tempo och engagerade medarbetare tror vi att du är positiv, stresstålig och har stor initiativförmåga. Social kompetens och förmåga att samarbeta är viktiga egenskaper för oss. Du har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska.  

Tycker du att tjänsten låter spännande och vill starta din karriär på ett företag som värdesätter dig och din utveckling? Tveka då inte att söka till Mazars!


Varmt välkommen med din ansökan!
I ansökan vill vi att du bifogar CV, personligt brev och betyg från Universitet/Högskola. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka in din ansökan snarast möjligt, allra senast den 8:e oktober. 

Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.
Tillträde: Snarast möjligt eller enligt överenskommelse 

Har du frågor är du välkommen att kontakta Klara Horndahl, Auktoriserad Skattejurist och Gruppchef, via telefon 0722-28 53 92 alternativt e-post klara.horndahl@mazars.se  Mazars är en ledande internationell revisions-, skatte- och rådgivningsbyrå. Vi finns idag i över 95 länder och består av mer än 47 000 experter. Tillsammans levererar vi skräddarsydda tjänster inom revision samt skatterådgivning, finansiell rådgivning, konsultation och juridiska tjänster till våra kunder. I Sverige är vi ca 250 medarbetare på lokala kontor runt om i landet som varje dag arbetar för att hjälpa våra kunder, stora som små, att möta framtidens utmaningar. 

Mazars värdegrund bygger på hållbarhet. Som en röd tråd löper det genom vår vision och våra kärnvärden. Vår vision Vi hjälper dig att möta framtidens utmaningar, beskriver vår målbild och det som vi vill uppnå. Våra kärnvärden hållbara relationer och ett hållbart affärsmannaskap i en hållbar framtid är vad vi står för.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast möjligt eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/16
Publicerat 2023-08-21
Sista ansökningsdag 2023-10-08

Tillbaka till lediga jobb