Mazars

Arbetar du med revision idag eller tar du din kandidatexamen inom ekonomi senast hösten 2023 och vill börja karriären på en byrå med stort fokus på utveckling, trivsel och hållbarhet? Då hoppas vi att du vill bli vår nya kollega med start i januari 2024! 


Vårt erbjudande!
Som revisionsmedarbetare på Mazars erbjuds du omväxlande arbetsuppgifter där du med engagerade kollegor får utvecklas såväl tillsammans som självständigt. Utveckling sker både i form av utbildningar samt variation i uppdrag och arbetsuppgifter. I samarbete med kunniga kollegor med varierande erfarenheter kommer du arbeta med bolag i olika storlekar och inom olika branscher. Du ges därigenom en fantastisk möjlighet att bredda dina erfarenheter. Hos oss finns det inga gränser för din personliga och professionella utveckling!

Som ny medarbetare får du en fadder som guidar och stöttar dig under första tiden. Du börjar samtidigt som andra kollegor som också är nya inom revisionsbranschen och tillsammans går ni bland annat utbildningar. Då din utveckling är i fokus hos oss erbjuds du en gedigen utbildningsplan som du följer med slutmålet att bli auktoriserad revisor. Därefter kan det finnas möjlighet att så småningom bli partner. Hos oss finns även internationella karriärmöjligheter genom utbyte, utbildningar och flertalet nätverk.

Företagskulturen på Mazars genomsyras av en entreprenörsanda med högt i tak, nära teamarbete samt en vänlig och lärande approach. En familjär stämning samt en god sammanhållning och gemenskap är något som kännetecknar kulturen. Hos oss erbjuds du en rad förmåner, såsom ett friskvårdsbidrag på 5000 kr, friskvårdstimme och arbetstidsförkortning under sommarmånaderna.


Mazars
Kontorsområde Skåne Väst omfattar våra kontor i Helsingborg och Landskrona. I linje med Mazars fokus på hållbart medarbetarskap gjorde vi i mars 2023 en omorganisering där vi samordnar våra kontor genom att bilda kontorsområden. Målet är att skapa fler möjligheter för våra medarbetare och en bättre balans i arbetsbelastningen både mellan kontor och individer. Syftet med den nya organisationen är också skapa en större gemenskap och maximera lärandet under medarbetarnas första år. Samtliga kontor kommer finnas kvar, vilket möjliggör för våra medarbetare att fortsätta arbeta på det lokala kontoret, samtidigt som man får ta del av en större gemenskap i sitt kontorsområde.  

Som ny på Mazars tillhör du Helsingborgskontoret, men det finns även möjlighet att arbeta från det lokala kontoret i Landskrona. Kontoret i Helsingborg är centralt beläget på Terminalgatan med utsikt över sundet och nära till kommunikationer och centralstation. Här arbetar runt 35 personer främst inom affärsområdena revision och skatt.


Vi vill lära känna dig!
Vi söker dig med en kandidatexamen inom ekonomi från Universitet/Högskola eller dig som tar examen senast hösten 2023. Som person är du analytisk och lösningsorienterad, och brinner för att ge kunderna bästa möjliga service. Du tycker om att bygga relationer och har förmågan att vårda och utveckla dessa. Vi tror att du är en person som uppskattar ett omväxlande arbete och tycker om att ansvara för och driva ditt eget arbete framåt. Som person är du öppen, har ett positivt synsätt och är prestigelös i ditt arbete!

Tycker du att tjänsten låter spännande och vill starta din karriär på ett företag som värdesätter dig och din utveckling? Tveka då inte att söka till Mazars!


Varmt välkommen med din ansökan!
I ansökan vill vi att du bifogar CV, personligt brev samt betyg från Universitet/Högskola. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka in din ansökan snarast möjligt, allra senast den 3:e december. 

Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Rebecca Alenvret, Gruppchef, via telefon 0722-23 63 94 alternativt e-post rebecca.alenvret@mazars.seMazars är en ledande internationell revisions-, skatte- och rådgivningsbyrå. Vi finns idag i över 95 länder och består av mer än 47 000 experter. Tillsammans levererar vi skräddarsydda tjänster inom revision samt skatterådgivning, finansiell rådgivning, konsultation och juridiska tjänster till våra kunder. I Sverige är vi ca 250 medarbetare på lokala kontor runt om i landet som varje dag arbetar för att hjälpa våra kunder, stora som små, att möta framtidens utmaningar. 

Mazars värdegrund bygger på hållbarhet. Som en röd tråd löper det genom vår vision och våra kärnvärden. Vår vision Vi hjälper dig att möta framtidens utmaningar, beskriver vår målbild och det som vi vill uppnå. Våra kärnvärden hållbara relationer och ett hållbart affärsmannaskap i en hållbar framtid är vad vi står för.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Helsingborg/Landskrona
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7
Publicerat 2023-10-04
Sista ansökningsdag 2023-12-04

Tillbaka till lediga jobb